3 redenen waarom je wimperextensions zou moeten laten zetten

25 Oktober, 2016 14:48

Wimperverlening door middel van extensions wordt steeds populairder en wij begrijpen maar al te goed waarom. Wimperextensions zijn stukjes wimper die tussen je eigen wimpers worden aangebracht met speciale wimperlijm. Hierdoor krijg je volle, maar toch natuurlijk ogende wimpers. Wij zijn er dol op en delen daarom de drie belangrijkste redenen om wimperextensions te laten zetten.

Altijd een stralende blik
Met wimperextensions heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week een open, stralende en zwoele blik. Hierdoor zie je er te allen tijde verzorgd, stralend en wakker uit.

Het scheelt tijd

Veel vrouwen gebruiken in de ochtend mascara en zijn hier vaak 5 minuten mee bezig. Met wimperextensions is dit verleden tijd: je hoeft geen mascara meer te gebruiken. Omdat de wimperextensions donker zijn, is het soms zelfs niet meer nodig om oogmake-up te gebruiken. Ook het verwijderen van mascara kan een tijdrovende klus zijn, vooral als je gebruik maakt van een waterproof variant. Met wimperextensions zal dus ook je avondroutine iets korter worden. Uiteraard blijft het wel belangrijk om de rest van je huid te blijven reinigen.

Ideaal tijdens de vakantie

Wimperextensions zijn ideaal tijdens de vakantie. Naast dat je iets meer tijd over hebt om te besteden aan leuke activiteiten, heb je geen omkijken meer naar je wimpers. Ook het strand of langs het zwembad heb je mooie, volle wimpers, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mascara die uitloopt.

Wimperextensions laten zetten bij Eyelash Express

Eyelash Express is al jarenlang gespecialiseerd in het zetten van wimperextension Voor vragen over wimperextensions kun je altijd contact met ons opnemen. Wil je direct een afspraak maken? Dit kan direct online of telefonisch via 020 370 6750 of 06 55 717 756.

< Natuurlijke wenkbrauwen met de hairstroke techniek Dé make-up trends voor de lente / zomer 2016 >