Dé make-up trends voor deze zomer

7 Augustus, 2015 14:01

Elk seizoen zien we op de catwalk weer de meest uitgesproken creaties voorbij komen. Deze creaties bepalen de nieuwste trends en musthaves op het gebied van mode en make-up. Wij hebben daarom dé make-up trends voor deze zomer op een rij gezet.  

Wimperstrend

Nude skin

Zorg ervoor dat de foundation die je gebruikt zo licht mogelijk is, zodat je er bijna doorheen kunt kijken. Foundation mag simpelweg niet gezien worden deze zomer. Het is daarom aan te raden om in plaats van een foundation gebruik te maken van crèmes, oliën, primers of een mooie highlighter. Op deze manier kan je een perfecte glowy skin creëren.

Volle wenkbrauwen

Verstop dit jaar je pincet! Deze zomer hoeven je wenkbrauwen namelijk niet perfect geëpileerd te zijn maar mag het allemaal wat natuurlijker. Werk je wenkbrauwen hoofdzakelijk bij maar epileer ze niet te smal. De wenkbrauwen van Cara Delevingne zijn het voorbeeld van dé perfecte dikke en volle wenkbrauwen.

Unieke oogmake-up

Blijf deze zomer lekker experimenteren met je eyeliner. Je kan het zo gek niet bedenken of het was te zien op de catwalk. Als je kiest voor een zware eyeliner, dan moet je de rest van je make-up wel neutraler houden. Als je gaat voor een knallende oogschaduw kies dan voor felblauw.  De knallende blauwe oogschaduw is deze zomer weer helemaal hot.

Volle wimpers en mascara

Creëer met mascara sprekende ogen en volle wimpers. Heb je zelf geen lange wimpers? Dan zijn wimperextensions dé oplossing. Wimperextensions zorgen er namelijk voor dat je zonder mascara, wimperverf of een wimperkruller volle en lange wimpers krijgt. Daarnaast blijven ze 6 tot 8 weken zitten.

Lippenstift

Lippenstift, vooral de rode variant, vormt al een aantal seizoenen de basis voor de perfecte look. Deze zomer kan je een lippotlood in combinatie met een lippenstift gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk dat deze kleuren hetzelfde zijn, zodat het één geheel blijft. Kies je voor fel rode lippen? Ga dan voor een meer neutrale oogmake-up.

Door de bovenstaande trends aan te houden sla je deze zomer in ieder geval de plank qua make-up zeker niet mis!

< Dé make-up trends voor de lente / zomer 2016 Wimperextensions op vakantie >