Natuurlijke wenkbrauwen met de hairstroke techniek

14 November, 2016 10:04

Heb jij in het verleden je wenkbrauwen te veel geëpileerd, en heb je nu bijna geen wenkbrauwharen meer over? Of ben je het gewoon zat om elke dag je wenkbrauwen bij te tekenen? Geen nood: dankzij de nieuwe hairstroke techniek hoef je nooit meer in de weer met wenkbrauwpotloden.

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor de gezichtsuitdrukking. Veel vrouwen die lichte, dunne of geen wenkbrauwen hebben, kiezen voor permanente make-up om de wenkbrauwen aan te zetten. Er zijn allerlei technieken die worden gebruikt om permanente wenkbrauwen aan te brengen. Eén daarvan is de hairstroke techniek, die zorgt voor een bijzonder natuurlijk resultaat.

De hairstroke techniek

De hairstroke techniek is één van de nieuwste technieken om permanente wenkbrauwen aan te brengen.

Er wordt hierbij eerst samen met de specialist besloten welke vorm en kleur het best bij jouw gezicht past. Dan brengt ze verdovende crème aan op en rondom de wenkbrauw waardoor de behandeling zo goed als pijnloos zal verlopen. Daarna maakt ze kleine krasjes tussen de eigen wenkbrauwhaartjes met behulp van een klein mesje aan een soort tattoonaald. Dit mesje wordt in de inkt gedoopt en zo vullen de flinterdunne sneetjes zich met pigment, waardoor er gekleurde streepjes ontstaan. Deze streepjes lijken precies op wenkbrauwhaartjes, hierdoor is de wenkbrauw niet van echt te onderscheiden. De behandeling duurt ongeveer 2 uur.

Na de behandeling

Omdat niet al het pigment meteen goed blijft zitten volgt er na ongeveer 4 weken altijd een nabehandeling om de wenkbrauwen nog even bij te werken. Zo kan er op bepaalde plekjes wat inkt bijgevoegd worden of er kunnen bepaalde lijntjes strakker worden gemaakt. Dit wordt gedaan om een zo natuurlijk mogelijke wenkbrauw te creëren. Na de behandeling hoef je nooit meer wat aan je wenkbrauwen te doen, op het epileren van haartjes die buiten de lijntjes groeien na. De wenkbrauwen blijven ongeveer 2 tot 3 jaar mooi.

Permanente make-up laten zetten

Wil jij permanente wenkbrauwen laten zetten? Kies voor de hairstroke techniek bij Eyelash Express. Alle medewerkers van Eyelash Express hebben ruime ervaring en leveren kwaliteit. Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken.

< De perfecte smokey eyes 3 redenen waarom je wimperextensions zou moeten laten zetten >