Vrouwen voelen zich mooier met wimperextensions

28 December, 2016 14:41

Veel vrouwen vinden het belangrijk om er goed uit te zien. Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun wimpers of voor vrouwen die niet zo veel tijd hebben om zich op te maken. Onderzoek van Beautyspot.nl toont zelfs aan dat bijna 90% van de vrouwen zich mooier voelt met een verlenging van de wimpers

!

Volle wimpers geven meer zelfvertrouwen

Vollere en langere wimpers zijn goed voor het zelfvertrouwen. Dit blijkt uit onderzoek van Beautyspot.nl. Het onderzoek toont aan dat 87,5% van de vrouwen zich mooier voelt met langere wimpers. Er zijn verschillende manieren om mooie lange wimpers te creëren. Dit kan bijvoorbeeld met een goede mascara of nepwimpers, maar ook wimperextensions worden steeds vaker gebruikt om wimpers te verlengen Het nemen van wimperextensions is een trend die sterk in opmars is.

Het verschil tussen wimperextensions en nepwimpers

Nepwimpers worden tussen of aan de rand van de eigen wimpers geplakt. Wimperextensions verlengen de natuurlijke wimpers, waarbij kleine stukjes nepwimper aan de eigen wimpers worden bevestigd. Wimperextensions vallen per wimper uit. Dit in tegenstelling tot wimperstukjes, die ‘in bosjes’ uitvallen. Zowel de bevestiging als het uitvallenzorgen voor een natuurlijkere look. Wimperextensions kunnen tegen zeewater en zonlicht, waardoor je er gerust mee kunt sporten en zwemmen. Wimperextensions zijn hierdoor een uitkomst voor op vakantie.

Vrouwen over wimperextensions

Uit onderzoek van Beautyspot blijkt dat 87,5% van de vrouwen zich mooier voelt met wimperextensions. Ook hebben zij ondervonden dat 67,5% van de vrouwen wimperextensions er natuurlijk uit vindt zien, tegenover 72,5% van de mannen. Tot slot bleek uit het onderzoek dat 22,5% van de vrouwen zelf wimperextensions wil.

Ben je enthousiast geraakt en wil je ook lange, natuurlijke wimpers? Bij Eyelash Express kun je wimperextensions laten zetten. Kijk op onze website voor meer informatie en maak direct een afspraak.

De perfecte smokey eyes >