Wimperextensions op vakantie

6 Augustus, 2015 14:03

Een zongebruinde huid, een fleurig zomerjurkje en een verleidelijke oogopslag: op vakantie willen we zo goed mogelijk voor de dag komen. Na een verfrissende duik in de zee kan een mooie oogopslag echter veranderen in zwart omlijste ogen omdat mascara toch niet altijd goed bestendig is tegen water. Met wimperextensions is dat probleem verleden tijd en ben je voortaan ook op het strand verzekerd van een mooie look.

vakantiewimpers

Voordelen van wimperextensions op vakantie

Wimperextensions geven je ogen een prachtige uitstraling zonder dat je mascara, wimperverf of een wimperkruller hoeft te gebruiken. Daarnaast zorgen wimperextensions er gemiddeld zes tot acht weken voor dat je de wekker ‘s ochtends later kunt zetten omdat je ogen er altijd goed verzorgd uitzien. Ook heb je geen last meer van uitgelopen mascara. Dit is natuurlijk ideaal voor op vakantie. Waar je op vakantie wel goed op moet letten is dat je je wimperextensions regelmatig met een goede coating verzorgt zodat je extensions beter beschermd blijven en minder snel zullen uitvallen. Op deze manier kan je langer genieten van een mooie oogopslag.

Vermijd olieproducten

Je hebt door wimperextensions geen mascara meer nodig, maar je mag dit natuurlijk altijd aanbrengen om je wimpers nog een extra boost te geven. Als je mascara wilt gaan gebruiken is het aan te raden om gebruik te maken van mascara op waterbasis omdat make-up en/of make-up remover op basis van olie ervoor zorgt dat je extensions sneller loslaten. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Let daarom op je vakantie ook goed op met het aanbrengen van zonnebrandcrème op je gezicht.

Wimperextensions laten plaatsen

Zie je het al helemaal voor je? Een mooie oogopslag op vakantie zonder er zelf wat voor te hoeven doen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor wimperextensions. Zijn je wimperextensions op vakantie goed bevallen? Dan kan je er altijd voor kiezen om ze ook na je vakantie weer op te laten vullen bij ons in de salon.

< Dé make-up trends voor de lente / zomer 2016