Over ons

Hoe het allemaal begon…

Dezelfde ogen stralen meer met prachtige wimpers van Eyelash Express

Eyelash Express is de specialist in wimperwonderland, de behandelingen wimperextensions en wimperlifting zijn aan de ‘in house’ opgeleide Lash Artists toevertrouwd. 

Ultieme Lash Experience

Eyelash Express staat bekend om haar Ultieme Lash Experience, welke uniek is in Nederland. De Ultieme Lash Experience staat voor vakbekwame Lash Artists die onder toeziend oog van Jolanda Mulder zijn opgeleid, regelmatig worden bijgeschoold en getoetst op de resultaten van hun werk. Jolanda brengt graag haar kennis over en is daarom regelmatig onderdeel van verschillende visagie teams. Om ervoor te zorgen dat ze constant op de hoogte blijft van de laatste technieken volgt ze onder andere veel verschillende cursussen op het gebied van wimpers en long lasting beauty.


Jolanda Mulder

Jolanda Mulder is de wimperexpert die in 2006 Nederlands eerste en enige wimpersalon opende. Met haar jarenlange ervaring en expertise selecteert zij zorgvuldig de producten voor Eyelash Express. Dagelijks worden klanten op topniveau behandeld, met de beste producten en de uiterste zorg voor tijdens en na de behandeling. 


Professionele handen
Met de Ultieme Lash Experience van Eyelash Express ben je in vertrouwde professionele handen met de beste producten van topniveau en krijgen jouw wimpers de aandacht die ze nodig hebben. 
Dankzij de hoge kwaliteits- en hygiëne normen waar de Lash Artists aan moeten voldoen garandeert Eyelash Express een optimale levensduur van de wimperextensions mits de nazorgadviezen worden opgevolgd.


Klantevredenheid
Bij Eyelash Express draait het om de tevredenheid van de klant, Het resultaat is dat klanten blij zijn en stralen en dat is wat telt.
 Klanten komen graag bij Eyelash Express voor de ultieme Lash Experience, ze ontspannen en pakken hun rust.

“Wanneer de klant blij is met haar prachtige wimpers, stralen haar ogen nog meer.”

Groeiend Klantenbestand

De klantenkring van Eyelash Express groeide in een rap tempo en al snel had Jolanda klanten uit het hele land. Iedereen wilde prachtige wimpers, ook al moesten zij daar 150 km voor rijden. Niets was ze te gek. Ook bekende Nederlanders zoals Roxeanne Hazes, Leontine Borsato, Chantal Janzen, Yolanthe Sneijder-Cabau, Bridget Maasland en Patty Brard behoorden al snel tot het klantenbestand van Eyelash Express.

EYELASH EXPRESS IN DE MEDIA

De wimpersalon liep erg goed en Jolanda werd al snel uitgenodigd om haar verhaal te doen in verschillende televisieprogramma’s zoals Ik mis NL, Koffietijd en Vakantiemagazine. Daarnaast stond Jolanda met Eyelash Express meerdere malen in diverse magazines zoals de Linda, Talkies, Jan, Beaumonde en Fab.